Sport

De hal is compleet uitgerust om breedtesport en sportevenementen te organiseren. De ruimte is ideaal voor het organiseren van sporttoernooien, sportdagen voor scholen, kampioenschappen, nationale- en internationale wedstrijden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Ook bent u welkom eens te komen kijken. 

Breedtesport

De hal is te huren voor het seizoenssporten en wedstrijden. In de hal zijn 2 zaalvoetbalvelden, 18 badmintonvelden, 3 basketbalvelden, 6 volleybalvelden, 2 hockeyvelden, 2 handbalvelden en 4 tennisvelden te creĆ«ren. Wilt u de hal voor een (sport)seizoen huren? Dat kan via de verhuurbalie van de gemeente Nijmegen. Bekijk hier de basisinformatie en materialen van de Jan Massinkhal. 

Sportevenementen

U kunt een sportevenement of sportgala organiseren in de hal van ruim 2400 m2 (50 x 44 meter en 7,82 m hoog). De ruimte hal biedt mogelijkheden voor verschillende opstellingen. Door de verplaatsbare tribunes kunt u een hoofdbaan of veld maken, maar ook meerdere activiteiten tegelijkertijd doen. Er zijn 6 ruime kleedkamers met douches aanwezig. Ook zijn er 2 scheidsrechterruimtes met douche en toilet. Daarnaast is er een EHBO-ruimte met douche en toilet aanwezig. Bekijk hier de basisinformatie en materialen van de Jan Massinkhal.

Neemt u zelf apparatuur mee? De hal is zo gebouwd dat u met een vrachtwagen naar binnen kunt rijden. Dat maakt het laden en lossen extra makkelijk.