Over ons

De Jan Massinkhal is een sport- en evenementenhal van ruim 2400 m2 waar tot 4.300 bezoekers terecht kunnen: daarmee is het de grootste hal in de regio! U kunt de Jan Massinkhal huren voor (sport)evenementen, vergaderingen, examens, presentaties, congressen, concerten en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op. Er is altijd een gastheer aanwezig die u kan helpen bij uw vragen, toezicht houdt en graag een helpende hand uitsteekt.

Bereikbaarheid 

De hal heeft een goede ligging. Er zijn snelle verbindingen naar verschillende autosnelwegen zoals de A73. U kunt gratis parkeren op eigen terrein (240 plaatsen) en in de directe omgeving. Plan uw route naar de Jan Massinkhal via Google Maps. Komt u met het openbaar vervoer? Dan stopt er een bus voor de deur. Ook treinstation Nijmegen Goffert is dichtbij en ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Plan uw reis via 9292.nl.  

Catering

In onze gezellige Brasserie Massink kunt u genieten van een kopje koffie, een speciaalbiertje en verschillende snacks. De brasserie kan ook zorgen voor een buffet, hapjes of andere speciale wensen. Neem contact op met Brasserie Massink om de mogelijkheden door te nemen.  

Contact 

Ons telefoonnummer is 024 - 356 42 60. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.
E-mail: janmassinkhal@nijmegen.nl

Adres 

Nieuwe Dukenburgseweg 5
6534 AD Nijmegen

Horeca

In de brasserie kun u terecht voor een drankje en een hapje en voor de verdere ondersteunende horeca bij uw evenement. Brasserie Massink verzorgt sinds jaar en dag de horeca in de Jan Massinkhal. 
Bekijk de mogelijkheden